gervi_logo_zwart_zoomed

Buitendouches

Voor of na het gebruik van een jacuzzi of swimspa is even douchen onder de tuindouche zalig.

Buitendouches: ideale combi met wellness

Een buitendouche of tuindouche is een douche die je buiten kan plaatsen. De materialen van een buitendouche zijn daarom best weer- en uv-bestendig. Naast je jacuzzi, op het terras of in de nabijheid van een buitensauna: dit zijn de meest populaire plaatsen voor het installeren van een tuindouche.

Buitendouche & Jacuzzi

Voor of na het gebruik van een jacuzzi of swimspa is even douchen onder de tuindouche zalig. Na een lange werkdag of een intensieve sportinspanning kan je je opfrissen onder de buitendouche vooraleer je de jacuzzi instapt. Maar ook na een ontspannende hydromassage in het bubbelbad of een work-out in de zwemspa, is even afspoelen onder de buitendouche erg handig.

Buitendouche & Sauna

Een buitendouche is een ideale plek om af te koelen na het sauna ritueel. Je vertoeft in de frisse buitenlucht (zodat je longen eerst kunnen koelen) en het koude water van de tuindouche geeft je lichaam de verfrissing die het nodig heeft.

Buitendouche & Infraroodcabine

Na het gebruik van een infraroodcabine, raadt Gervi aan dat je een lauwe douche neemt. In de lente en zomer is het aangenaam om dit in je tuin of op je terras te doen.

Buitendouches & Outdoor Living

Buitendouches passen perfect in de outdoor living lifestyle. In de warmere lente- en zomermaanden verplaatst het gezinsleven zich vaak van binnen naar buiten. Het is aangenaam vertoeven in de tuin en op het terras tijdens die maanden. Om van je terras een gedroomd buitenplekje te maken, vind je bij Gervi tal van outdoor living artikelen; van tuinmeubilair, over BBQ’s (outdoor cooking) tot buitendouches.

Een buitendouche biedt de verfrissing waar we zo naar snakken op zwoele zomeravonden. Buiten douchen, in de privacy van je eigen tuin, tussen de frisgroene planten, bomen en met je voeten in het gras, is een ervaring waarvan, zowel kinderen als volwassenen, echt genieten!

Buitendouche gamma

Het buitendouche gamma van Gervi bestaat uit de design buitendouches van oa. Ideal, VOLA en Jee-O. Deze merken staan bekend om hun functionele buitendouches met een kwalitatieve afwerking. Daarnaast zijn de buitendouches uit het gamma van Gervi direct herkenbaar aan hun unieke vormgeving en design.

Buitendouche kopen: enkele tips

  • Investeer in kwaliteit: een buitendouche staat jaar na jaar buiten in je tuin. Zorg dat je kiest voor een kwaliteitsmerk zodat je ook jarenlang kan genieten van je buitendouche.
  • Je wil een buitendouche installeren? Laat je adviseren door een deskundige technieker. Er moet bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de wateraan- en afvoer, het winteronderhoud, enz. van een buitendouche. Onze wellness expert staan je graag bij met raad en daad bij de plaatsing van je buitendouche. Stel jouw vraag online of bezoek één van onze buitendouche winkels.

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen