gervi_logo_zwart_zoomed

Barbecue

Van zodra de zon begint te schijnen, gaat het bij de meesten van ons kriebelen om de bbq weer boven te halen en aan outdoor cooking te doen.

Barbecue

Voor de perfecte outdoor living ervaring kan je niet buiten een barbecue of buitenkeuken. Van zodra de zon begint te schijnen, gaat het bij de meesten van ons kriebelen om de bbq weer boven te halen en aan outdoor cooking te doen. De barbecues van tegenwoordig lenen zich tot het bereiden van culinaire hoogstandjes. En waarom stoppen als het weer kouder wordt? Steeds meer mensen willen de kou best trotseren en bijvoorbeeld gezellig bij een winterse barbeque aanschuiven. De terrasverwarmer en/of vuurkorven aan, goed warm aangekleed, een glaasje glühwein in de hand en genieten van de heerlijke aroma’s van de wintergerechten die op de bbq liggen te smeulen. Gezelligheid ten top!

Wanneer je barbecue aan vervanging toe is, heb je tegenwoordig een zeer uitgebreide keuze in barbeque’s. Een belangrijk onderscheid zit allereerst in de ‘brandstof’. Voor sommigen blijft de traditionele houtskool barbecue de enige ‘echte’ bbq. Anderen vinden het gebruiksgemak van bbqs op gas of elektrische barbecues dan weer zeer aantrekkelijk. Eén druk op de knop en je barbecue is klaar voor gebruik.

Barbecue kopen bij Gervi

Ga je een bbq kopen? Dan ben je bij Gervi aan het juiste adres. Bij ons vind je bijzondere barbecues te koop van hoog aangeschreven bbq merken als Boretti, Big Green Egg en Memphis.

In ons assortiment barbeques te koop vind je niet alleen de traditionele kolen barbecue te koop van Boretti, maar ook de innovatieve en milieuvriendelijke pellet barbecue van Grillson, waarmee je aan je gerechten een authentieke en soms ook wel verrassende rooksmaak kan meegeven. Mensen die houden van gemak, kunnen bij ons gas barbecues kopen van merken als Boretti, Memphis en Big Green Egg. 

Weet je nog niet zeker of je een bbq op houtskool of op gas gaat kopen? Met een gloednieuwe combi bbq van Boretti hoef je de keuze niet meer te maken, maar kan je zowel op gas als op kolen grillen! Zoek je een dergelijke te koop barbecue, dan vind je deze alleen in de showrooms van geselecteerde Boretti partners, zoals Gervi.

Hou je van variatie, dan kan je de modulaire elektrische barbeques kopen van Indu+. Deze buitenkeuken op wieltjes kan je naar jouw eigen wensen samenstellen. Zo kan je bijvoorbeeld modules als een grillplaat, inductieplaat, teppanyaki plaat of zelfs wokplaat kopen voor de barbecue van Indu+. Gewoon de stekker in het stopcontact steken en je bent klaar om in je tuin of op je terras alle gerechten die je maar kan bedenken, te maken. Een bijkomend voordeel is dat je deze te koop bbq van Indu+ na het barbecueseizoen ook nog naar binnen kan rollen om het daar als een extra fornuis dienst te laten doen!

Ben je er al over uit welk type bbq te koop je wenst? Of laat je je graag eerst nog even vakkundig adviseren door onze medewerkers vooraleer je een barbeque kopen gaat? Stap gerust eens in één van onze showrooms in Gent, Hasselt, Maasmechelen of Wilsele binnen en laat je verrassen door ons uitgebreide en gevarieerde aanbod!

Gervi Maasmechelen

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

Gervi Outdoor

Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen

Gervi Hasselt

Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt

Gervi Wilsele

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

Gervi Gent

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

Gervi Gistel

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

Gervi Antwerpen

Vosveld 11a/bus 3, 2110 Wijnegem

Gervi Eupen

Industriestraße 38, 4700 Eupen

Explore
your
lifestyle

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen