gervi_logo_zwart_zoomed
Rechercher
Fermer ce champ de recherche.

Chill Tubs : le pouvoir du froid

Nous sommes très fiers d’annoncer une nouvelle marque qui sera bientôt disponible dans nos salles d’exposition. Voici Chill Tubs : une belle marque qui embrasse le pouvoir du froid. Les bains de glace de Chill Tubs vous offrent une expérience de récupération unique qui réduit les douleurs musculaires et l’inflammation, améliore la circulation et favorise le bien-être général.

Ontdek de voordelen van een ijsbad

Een ijsbad, ook wel bekend als koudwatertherapie, heeft verschillende voordelen:

1. Vermindering van spierpijn

Door onderdompeling in koud water worden bloedvaten vernauwd en ontstekingen verminderd, wat zorgt voor verlichting van spierpijn na fysieke activiteit.

2. Verbeterde hersteltijd

Het verminderen van spierpijn kan atleten helpen sneller te herstellen en klaar te zijn voor hun volgende training of wedstrijd, waardoor de hersteltijd wordt verkort.

3. Ontstekingsremmend effect

Koudwatertherapie kan ontstekingen in het lichaam verminderen, wat voordelig kan zijn voor mensen met chronische ontstekingen of ontstekingsziekten zoals artritis.

4. Stimulatie van de bloedsomloop

Onderdompeling in koud water stimuleert de bloedcirculatie, wat bijdraagt aan het herstelproces en het risico op blessures vermindert.

Koudwatertherapie voor verbeterd welzijn

Naast de specifieke voordelen die we hierboven noemden, zijn er nog een heleboel bredere gezondheidsvoordelen verbonden aan koudwatertherapie! Door blootstelling aan kou verhoogt de productie van noradrenaline in het lichaam, wat leidt tot een verhoogde alertheid en focus. Zelfs een korte onderdompeling in ijskoud water kan vergelijkbare effecten hebben als urenlang wandelen. Blootstelling aan koud water stimuleert ook de productie van een proteïne genaamd PGC-1 alfa, die de stofwisseling op cellulair niveau verhoogt. Dit verbetert dan weer op zijn beurt de aerobe capaciteit, het uithoudingsvermogen en de weerstand tegen vermoeidheid. Onderdompeling in koud water daagt het immuunsysteem uit en stimuleert adaptieve reacties. Hierdoor krijg je een verhoogde productie van immuuncellen, zoals lymfocyten en “killer T-cellen”, die virussen helpen bestrijden. De koude prikkel leert het lichaam aanpassen en maakt het weerbaarder tegen ziektes en infecties. Door het nemen van deze ijsbaden profiteer je dus zowel van specifieke voordelen, zoals het verminderen van spierpijn en ontstekingen, als de meer algemene effecten op het immuunsysteem en het mentale welzijn.

Premium materialen en eenvoudige installatie

De Chill Tubs zijn hoogwaardige ijsbaden, vervaardigd met premium materialen waaronder roestvrij staal, een teakhouten bovenkant en een zwarte aluminium rand. Deze duurzame constructie zorgt voor een langdurige en stijlvolle toevoeging aan je wellnessruimte. Daarnaast zijn de Chill Tubs uitgerust met ozon- en filtratiesystemen om ervoor te zorgen dat het water 365 dagen proper en hygiënisch blijft.

Conclusie

Dankzij deze Chill Tubs bij Gervi kan je dus vanaf nu ook genieten van de verkwikkende voordelen van koudwatertherapie bij jou thuis. Het nemen van een ijsbad kan helpen bij het verminderen van spierpijn, het verbeteren van de hersteltijd, het verminderen van ontstekingen en het stimuleren van de bloedsomloop. Kom er alles over te weten in onze showrooms! Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde showroom om de beschikbaarheid te bekijken zodat je een Chill Tub kan bekijken of testen.  

Vous n'avez pas trouvé la réponse que vous cherchiez ?

Nous sommes là pour vous aider !

Besoin d'aide ?

Vous ne trouvez pas la réponse que vous cherchez ? Ne vous inquiétez pas, nous sommes là pour vous aider !

Télécharger la brochure

Footer - Brochure aanvragen - FR

Mon adresse

Produits d'essai

Footer - Test producten - FR

Mon adresse

Demande de devis

Footer - Offerte aanvragen - FR

Mon adresse

Je souhaite avoir plus d'informations sur ce produit

Single Product - informatie aanvragen - FR