gervi_logo_zwart_zoomed

Gervi introduceert BLIZZ, jouw partner voor op maat gemaakte B2B wellnessprojecten

In lijn met de kernwaarden en filosofie van Gervi, presenteert het fonkelnieuwe bedrijf BLIZZ zich als een autonome entiteit, exclusief gericht op de professionele sector. Denk aan adembenemende, grootschalige projecten in samenwerking met vooraanstaande architectenbureaus, villaontwikkelaars, tuinontwerpers, wellnessuitbaters, hotels en toonaangevende interieurontwerpers. CEO Marjolein Nijs en Commercieel Directeur Bart Daems beantwoorden met BLIZZ de luide roep vanuit de branche.

Een revolutie in de markt

BLIZZ, de belichaming van het Engelse woord ‘bliss’ – gelukzaligheid, markeert een nieuw tijdperk van ontspanning en welzijn. Waar Gervi voornamelijk particulieren en eindgebruikers bedient, richt BLIZZ zich uitsluitend op indrukwekkende en exclusieve opdrachten voor zakelijke klanten.

Bart Daems, Commercieel Directeur van BLIZZ, licht toe: “De vraag naar zo’n speler heeft al lange tijd in de lucht gehangen. Herhaaldelijk kregen we de vraag of Gervi ook professionele projecten voor bedrijven en hotels uitvoerde. Ons eigen marktonderzoek onthulde een opvallend gebrek aan Belgische concurrentie, met uitzondering van enkele buitenlandse spelers.

Gervi - - Gervi introduceert BLIZZ, jouw partner voor op maat gemaakte B2B wellnessprojecten

 

Een overweldigend aanbod

BLIZZ stapt naar voren als een allesomvattende wellnessprojectontwikkelaar. Al vanaf het prille idee tot en met de spectaculaire realisatie en nog lang daarna. BLIZZ werkt samen met de meest vooraanstaande leveranciers en partners, met slechts één doel: klant volledig ontzorgen en de eindklant zorgen te laten vergeten. Hoewel het aanbod van BLIZZ gelijkenissen heeft met dat van Gervi, zijn er toch enkele verschillen; zo vind je bij BLIZZ bijvoorbeeld ook luxueuze zwembaden en bieden we wellnessoplossingen die buiten het gebruikelijke assortiment vallen, maar die volledig aansluiten bij wat de klant nodig heeft.

Gervi - - Gervi introduceert BLIZZ, jouw partner voor op maat gemaakte B2B wellnessprojecten

 

In symbiose met Gervi

Hoewel Marjolein Nijs eveneens aan het roer staat van BLIZZ, werken beide bedrijven volledig autonoom. BLIZZ kan natuurlijk wel bouwen op ruim 35 jaar aan waardevolle ervaring en deskundigheid die voortkomt uit het moederbedrijf.

“Je zult bijvoorbeeld niet de naam BLIZZ aantreffen in de showrooms van Gervi, maar mocht je als klant interesse hebben, heten we je van harte welkom om onze producten uitvoerig te testen,” benadrukt Marjolein Nijs. Beide bedrijven zetten zich in voor één gemeenschappelijke missie: het vinden van de perfecte wellnessoplossing voor iedere klant, ongeacht of ze bij Gervi of BLIZZ aankloppen.

Daarnaast kan BLIZZ rekenen op een uitgebreid netwerk van leveranciers en geniet het van de volledige technische ondersteuning vanuit Gervi. Terwijl Gervi zich heeft gevestigd als de onbetwiste marktleider in eersteklas wellnessoplossingen voor particulieren, vormt BLIZZ de voorloper op het gebied van luxueuze wellnessprojecten voor de zakelijke markt.

“Gervi heeft met vastberadenheid de leiderschapspositie verworven in de B2C-sector. Met BLIZZ richten we onze ambities op dezelfde mate van dominantie, maar dan in de professionele B2B-markt.”

 

Voor meer details, neem een kijkje op: https://blizz.design

Niet het antwoord dat je zocht?

We zijn er om je te helpen!

Hulp nodig?

Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Maak je zich geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Brochure downloaden

Footer - Brochure aanvragen

Mijn adres

Test producten

Footer - Test producten

Mijn adres

Offerte aanvragen

Footer - Offerte aanvragen

Mijn adres

Ik wil meer info over dit product

Single Product - informatie aanvragen